2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taliı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dizi ile daha kesif kullanım katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık mualla nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Mafevkda mekân kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının kolaylıkla açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını asliye saha, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar uz ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık yangın kapısı süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek artışını getirmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en yarar fiyatlarla malik bulunmak ciğerin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page